søndag 3. august 2008

Besøk frå Skedsmo
Fredag tok me turen til Flåm, veret var varmt og godt , kaffi på jernbanerestaurangen før me tok toget til Myrdal og retur.
Her er vi på toget,ein fin tur veldig utsikt , vi sat på "innsia" men vi såg kor vilt det var likevel. vendetunnelen som går i sløyfer ut og inn av fjellet er eit mesterverk, serlig når ein tenker på att den var bygd frå 1923 og vart teken i bruk i 1 aug 1940 for dampdrift og i 1944 med eletriske vogner.


Huldra dansa for oss i fossen , ho kan sjåast som ein liten prikk i bilde midt mot fossen, bilde er tatt gjennom vinduet så det er både refleks og vassrøyk på det.Badeplassen har vore flittig besøkt.
Det må ein dukkert til når gradestokken nermar seg 30 grader.
Tysdag den 29.07.08 Tur til Kringla


Etter ein spennande kjøretur opp til Ilage var 16 stk klar for tur til Kringla, veret var strålande, kansje ein tanke i heitaste laget, men det hinra oss ikkje

På Lø var første stopp,ein liten pust i bakken før me starta på Løholene som er både bratte og varme
Så var vi kommen på Syndi og kunne sjå fram til Kringla og Smørvi som var målet for denne turen, der vart det kaffipause og ein rast , med litt vassing i vannkanten


Gruppebilde på Kringlehaugen med utsikt utover Kringlevatnet

På Kringla vart det tomatsuppe med makaroni og pølsebitar og nydelige heimebakte rundstykker som Svahild diska opp med i hytta deira, dessverre hadde eg ikkje teke bilde der.

Besøk frå Skedsmo hadde me og denne tysdagen, ein opplevelse utan om det vanlige å vera med oss på fjelltur, ulla vil komme att neste år og seier hoNår vi kom opp på Smørvivatnet var alle varme og når den einaste mannen som var med på turen hivde seg på vatnet kunne me no ikkje vera verre vi damene heller så det vart bading i det vi gikk i , men godt var det sjølv om det var kaldt.
Etter ein fin dag var det på tide på ta fatt på heimturen